Beata Nicholson ir gyd. Asta Keturkienė apie gerąsias bakterijas

Gydytoja aptarė plačiai vertinamas gerųjų bakterijų naudas: kuo didesnė bakterijų įvairovė, tuo laimingesni turėtume būti

Šioje Beatos Virtuvė laidoje pasakojama apie gerąsias bakterijas ir su jomis susijusius naujausius mokslininkų atradimus. Kas gi tai – perversmas medicinoje ar reklaminiai pažadai? Kalbama, kad gerosios bakterijos yra raktas į stiprų imunitetą, gerą nuotaiką ir atmintį, o galbūt įmanoma gerosiomis bakterijomis gydyti kai kurias ligas ar net pakeisti savo figūrą. Ką ir kaip valgyti, kad mūsų gerosios bakterijos būtų laimingos? Ar suremontavus mikrobiotą galima išsigydyti alergiją ar pagerinti mokymosi rezultatus? Apie tai bei kuo naudingi fermentuoti produktai Beata kalbėjosi su gydytoja ir ajurvedos specialiste Asta Keturkiene.

Susijęs įrašas

Mėmelio Fermentuotas produktų tyrimų protokolai

Mėmelio Fermentuotas produktų tyrimai nuolatos atliekami Nacionalinėje visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijoje, KTU Maisto instituto Maisto tyrimų centre, Klaipėdos universitete, Nacionaliniame maisto ir veterinarijos rizikos vertinimo institute, Lenkijos Hamilton laboratorijoje. Realus

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Į viršų